Reviews

Ervaringen van eerdere bezoekers


 

23 – 12 – 17 

Meesteres Lynn u bent een top Meesteres. Sessies met u zijn geweldig en nooit hetzelfde. Iedere keer kijk ik weer uit naar mijn sessie met u. U speelt geen sm, u bent sm. Wat is het toch mooi om te zien als u zelf geniet van een sessie met uw lach en uw prachtige twinkelende ogen die genieten van plezier. Voor u heb ik totale overgave over, heb ik het vertrouwen in u als u speelt met mijn lichaam en met met mij doet waar u plezier aan beleeft.  Toch kunt u ook streng en hard zijn in een sessie als dat nodig is, maar ook lief en schattig in een sessie. En dat is het mooie en misschien ook wel het magische aan u. Juist daarom bent u voor mij bijzonder en kom ik graag bij u. Dank u wel dat u mijn Meesteres wilt zijn en dat ik uw slaafje mag zijn.

Uw sletslaaf- R


 

December 2017   – London

“I had a lovely session with Miss Cane. She is everything I want in a Mistress young, beautiful and lots of fun but also very strict. I would thoroughly recommend her and look forward to serving her again”

8 December 2017

Dear Mistress Lynn,

First and foremost a big thank you is in order! It does not happen often that a first visit to a Domme exceeds my expectations and this certainly was the case, if not even better. It is safe to say that my nipples still feel your touch and my mind has been blown into pieces. All I can say is that I really look forward to your next visit and hopefully we can arrange a second meeting.

Thanks, W.

18-11-2017

Na onze eerste ontmoeting in Amsterdam maanden terug bleef U in mijn hoofd spoken. Ik was dan ook zeer blij dat ik U wederom kon dienen maar deze keer in Amersfoort. Mooie plek maar nog mooier om U weer te aanschouwen.

U bent niet alleen een zeer sexy verschijning maar ook een superfijn mens. U hield rekening met mij als beginner en daar ben ik U dankbaar voor. Ik leer nog steeds en gelukkig houd U rekening met mijn lage pijngrenzen.

De ontmoeting zelf maar ook het contact vooraf gaf mij de eerste keer zoveel vertrouwen dat ik mijn diepste gedachten aan U durf voor te leggen. En bij de tweede ontmoeting slaagde U erin om mijn diepe wensen uit te laten komen. U speelt er mee zoals het U uitkomt. Naar niets anders verlang ik dan U gelukkig te maken. Ik kan niet wachten tot het december is en ik weer aan Uw voeten kan liggen. Sub C.

10 November 2017

Meesteres Lynn ik hoef hier niet te zeggen hoe geweldig ik U vind dat weet U wel. Maar toch vanaf onze eerste sessie nu een twee jaar geleden hadden we gelijk een klik met elkaar en dit heeft dan ook geresulteerd in al heel wat mooie sessies met elkaar. Weet niet wat het is maar sessies bij U zijn altijd bijzonder, geen enkele sessie is hetzelfde bij U.
Vind het mooie aan de sessies bij U dat U er zelf ook van geniet. Het begint al met de pret vooraf aan de sessie met soms een opdrachtje en wat dan weer tijdens de sessies goed te merken is met uw lach en uw prachtige ogen die glinsteren van plezier.
Dat maakt het voor mij zo leuk en geniet ik er ook heel erg van en heb ik het ervoor over om na de sessie nog een tijdje mijn tepels en zo te voelen van hoe U met mij hebt gespeeld.
Meesteres Lynn voor mij bent U de Queen of kink.

Uw Sletslaaf-R


9 November 2017

Ik ben trots dat ik onderdanig mag zijn aan Meesteres Lynn, ik zal en wil mijn grenzen niet geven. Zij bewaakt mijn grenzen, verschuift mijn grenzen. Maar gaat er niet over. Vertrouwen en perfectie in bondage. Wat ben ik trots dat ik daar lig voor my mistress.


7 November 2017

When I visited Miss Lynn recently in The Hague I was stunned when I entered. Some of her online pictures really don’t capture her beauty. Long flowy hair and a tantalizing smile. Dressed in the stockings I requested. A quiet confidence radiated from her and I felt quickly at ease in her presence. She has a great sense of humor. Not to mention that her English was astonishingly good. It didn’t take long before our session took off. In no time I wished nothing else but to be her servant. All I can say is that I’ve found my inner self wishing to be of significance to her desires. Until next time, which is hopefully sooner rather then later.


30 Oktober 2017

De chemie met miss Lynn is zo groot dat ik er heel veel energie van krijg. Ik kreeg vleugels en dat was zelfs zichtbaar voor mijn omgeving. Een Meesteres laat soms indrukken achter. Soms is dat nog dagen last van mijn tepels. Of een dag een branderig gevoel bij het plassen door een te dikke sound. Of pijn. Bij jou niets van dat alles. Maar andere blijvende indrukken. Indrukken in my mind. Je hebt geen hulpmiddelen nodig. De rest ben jij.

 

12 September 2017

I had been wanting to visit the Dirty Domme Duo for over a year  and had followed their Twitter accounts and communicated via email.

I went to Amsterdam Monday 21st August and visited the next day. I was given good directions and arrived at the agreed time of 11am which was the best time for both Mistressess to shit.
I walked up the stairs and knocked on the door which was opened by Lady Hessa. I was shown inside and Miss Lynn Cane was waiting.
Both were dressed in latex and black stockings and heels. Miss Lynn said she expected more noise from me as I was a piggy. I began to oink for the Mistress. They then presented a pig mask for me to wear and commented the mask resmbled me and I must have modelled for it.

My head was then forced down to Miss Lynn’s ass as she farted loudly in my face. I sniffed hard. Miss Lynn then farted again and I inhaled deeply. Mistresses laughed. I continued to oink. Then my head was forced into Miss Lynn’s latex covered ass ashe let a 3rd fart out and to my nostrils. I sniffed hard again. Mistess’ Lynn’s farts ae divine.
I was ordered to strip in a changing room and then I returned crawling on all fours and oinking like a pig for the Mistresses.
Lady Hessa sat in the toilet chair and I was ordered to crawl towards her and ordered by Miss Lynn to sniff Miss Hessa’s stocking feet. I sniffed hard and then I could feel Miss Lynn’s warm piss on my back as she stood over me and pissed while I sniffed. I was then ordered to lie on my back while they took turns to piss in my mouth.  I was ordered to worship Miss Lynn’s feet.
Miss Lynn decribed herself as a piss monster, and she delivered a huge amount that I was made to gargle with bfore swallowing and showing my appreciation. I felt drowned in their piss. The Mistresses took care of me throughout and I was provided brief respite before the main event.
I was ordered again to lie back whilst Lady Hessa positioned over me. I opened my mouth as she delivered her shit directly into my mouth.
I manged to hold the long turds in my mouth but pieces broke off. I chewed and tried to swallow. Then it was Miss Lynn’s turn to crouch over me and deliver her shit into my mouth. I reached up and took her long turds directly in my mouth.
The experience was very intense and both Mistresses saw that I needed some respite. I was allowed to catch my breath before the Mistresses gave me their’special surprise!’
In turn they gave each other an enema and then shit out everything into my face. Shit and piss everywhere, I was ordered to wank. I tried to eat as much of their shit as possible but need more training. I will need to try and eat more in future. Miss Lynn took great pleasure in watching me close up and smiling as I chewed on her shit. She had descibed herself as the ‘Greatest kinky person in Europe’. This is correct !!

Afterwards I was allowed to shower and then we chatted about our scat experiences. Miss Lynn and Lady Hessa took care of me whilst delivering their unique, dirty treatment. I enjoyed my time as their English toilet pig. I hope I served well.

English Toilet Pig P.


5 Augustus 2017

Een SM belevenis

Nu is BDSM niet voor mij dagelijkse kost. Toch trokken niet zozeer de foto’s alswel de inhoud van Mistress Lynns site mij over de streep om haar te bezoeken.

Eenmaal binnen in haar domein viel mij op dat de foto’s de Mistress geen recht aan doen. Prachtig blond haar en een latex catsuit deden mij mijn ogen doen uitkijken. Ik ben niet onderdanig maar wel dienend. En Haar dienen, dat wilde ik maar al te graag.

Een sessie volgde met opdrachten. En ik wilde Haar vooral tevreden stellen.

Pijn is niet mijn ding maar Mistress Lynn wist haar vingers wel op zere plekken te leggen om mij te corrigeren. En dat zere was dan eigenlijk wel weer lekker. En soms ook niet. Maar dat gaf niets want ik was haar speeltje. Aantrekken, afstoten.

Ik heb mij volledig overgegeven aan Haar spannende spelletjes. En geen moment spijt. Behalve dat ik nog geen tijd heb gehad om haar weer te kunnen dienen.

Sub F.


GD schreef:17 september 2016

As BDSM isn’t my usual thing, Lynn and Hessa are the first and only BDSM mistresses I’ve ever visited, and I’m naturally a bit shy when meeting new people, so I was pretty anxious about this encounter.

Right from the initial email contact, Lynn was extremely friendly and professional, and was very understanding of my desires and limits.  Everything was explained clearly and in a friendly manner, and Lynn even made some great suggestions, which were incorporated into the eventual session.

On arrival, I was quite startled by just how gorgeous and sexy both Lynn and Hessa are.  They are also very friendly and made me feel very welcome before commencing the actual session, despite how incredibly nervous I was when I arrived.

A roleplay scenario was arranged, and it’s clear that Lynn and Hessa are both very experienced with this and know how to it very well, and they both seem to enjoy doing this together.  Once the actual session started, the doubts I had about my fetishes and worries about exceeding my limits quickly gave way to pure bliss!  Lynn and Hessa created a fantastic first time experience, far surpassing anything I had imagined!

I had not anticipated the possibility of visiting more than once, and yet now I can’t stop thinking about a second visit!  Visiting Lynn and Hessa was one of the best decisions I’ve ever made, and easily one of the best experiences I’ve ever had.  I can’t wait to do it again!Â


M-1987 schreef:

17 augustus 2016

Drie jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met Lynn. Uit dit contact volgde toen een zeer geslaagde afspraak waarbij ik haar heb leren kennen als iemand die echt veel passie heeft voor de ‘donkere kant van erotiek’ om het zo maar even te noemen :-). Een echte liefhebster die dit naast het professionele aspect ook helemaal voor haar eigen plezier doet. Zeer recent ben ik nogmaals bij haar geweest en ze is sindsdien alleen maar gegroeid in haar ervaring en kunde.Â

Wat Lynn uniek maakt is het feit dat je direct aan de fonkeling in haar ogen ziet dat deze rol voor 100% bij haar past. Wat voor spel of scenario je ook met haar wil spelen, ze zal zich helemaal in je inleven, alle tijd voor je nemen en er voor zorgen dat je een geweldige ervaring krijgt.

Het begint al bij het contact voor de afspraak. Geen standaard antwoorden of reacties die ongeïnteresseerd overkomen. Je merkt direct dat ze oprecht interesse heeft in jouw duistere fantasieën. Ze schrikt nergens van, is veel gewend en waarschijnlijk ga je na een afspraak met haar met nog meer inspiratie en fantasieën weg dan je zelf wist dat je had.

Een ander punt is dat ze er zeer verzorgd uitziet, met prikkelende kleding. Die verzorgdheid is ook te zien tijdens de sessie, ze is super hygiënisch. Of je nu je eerste kinky stappen wil zetten of je zeer ervaren bent en iemand zoekt die op jouw niveau kan matchen, ik kan Lynn echt van harte aanbevelen.


Â

H schreef:28 juli 2016Hallo Lynn,Ik geniet nog steeds na van onze sessie twee dagen geleden: Ik, de stoute jongen die dacht dat je niet door had dat ik spijbelde, biertjes dronk terwijl ik op school hoorde te zijn. je gaf me een lesje dat ik niet snel vergeet.Alle excuses mijnerzijds ten spijt, ik kon mijn mond niet houden , maar je had me door ! Ik zocht naar uitwegen maar me werd het zwijgen opgelegd.Een stevig pak slaag om mij weer op het juiste pad te krijgen volgde: Over de knie, diverse voorwerpen zoals haarborstel en een bijtende tawse en last but not least  de cane…….De inmiddels behoorlijk gekleurde billen draag ik als een mooi souvenir.Thanks Lynn, kom zeker een keer terug!H.


  A schreef:28 december 2015

Lieve Meesteres,

Wat een geweldige sessie hebben wij gehad. Hoewel we al vaker hebben afgesproken was ons laatste sessie ongelofelijk geil en pervers. Dit kwam mede door jouw grandioze spel en je perfecte manier van opbouw. Je bent net als ik een enorme liefhebster van het perverse spel en deze keer zijn we verder gegaan dan ooit. In vorige sessies begonnen wij met plas en spuug. Erotisch maar kinky. Je had voor deze keer een combinatie van rollenspel en kinky pervers bedacht wat perfect samen ging. Je weet dat ik een pleaser ben en dat heb je heerlijk gebruikt om mij te verleiden om verder te gaan dan we tot nu deden. Dit resulteerde in een ongelofelijk spel waarbij er veel kinky showers waren en je zelfs scat bij mij deed. Voor sommige wellicht een stap te ver maar voor de connaisseurs een enorm geile ervaring. Je bent een goddelijke vrouw en voor mij ook de terechte number 1 van 2015.

Ik hoop in het nieuwe jaar weer snel met je af te spreken zodat we wellicht weer een stapje verder kunnen gaan.

Xxx,

A


Slaaf T schreef:

12 oktober 2015 Lieve Mistress Lynn,  Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de supermiddag, in DP afgelopen donderdag. In mijn eerste keer met jou, heb je met je creatieve spel mijn verwachtingen ver overtroffen. Je bent een prachtige vrouw en het voelt heel erg goed voor mij, om mij over te geven in jouw ervaren handen. Het dubbelspel met de andere Mistress en slaaf was verrassend, maar geil. Ik heb ontzettend genoten onder jou en je ongelofelijk creatieve kinky watersports. Ondanks mijn 8 jaren in de BDSM scene, had ik het zo nog nooit ervaren. Chapeau voor je kennis, het aanvoelen van mij en het geweldige arsenaal aan ervaring in dit BDSM spel.Zoals jij aangaf heb ik zeker nog wat in te halen en weer moet leren pijn te ontvangen, hoewel de blauwe plekken op zekere plaatsen, me vertellen dat ik toch wel een flink aantal hits met jouw cane heb mogen ontvangen. Heerlijk, toch. Ik zal er aan werken om sterker te zijn om U beter te dienen, Mistress. Het voelt heel erg goed met U, Mistress Lynn en ik kom zeker terug. Dank je wel, lieve (Mistress) Lynn, tot een volgende keer. Kus (slaaf) Ton


 Slettenslaaf X schreef:6 oktober 2015 lieve Lynn, bedankt voor de super spannende, intense, geile, perverse maar ook zo lekkere en leuke sessie.het was top!…. x Â


F schreef:5 oktober 2015 Hallo Lynn, Ik wilde je nog even een berichtje sturen na onze sessie van gisteravond. Allereerst wil ik je laten weten dat ik het geweldig naar mijn zin heb gehad. Met als hoogtepunten toch wel het anale spel. Overigens vond ik de rest van ons spel ook erg leuk. En weet ik nu wat er bedoeld wordt met je stoute glinsterende en ook nog eens mooie ogen. Bedankt voor het leuke spel en ik hoop je snel weer te zien 🙂 x F.Â


B schreef:15 augustus  Hi Miss Lynn, Wat was dat een geweldige sessie vorige week donderdag ! Je bent verbluffend en overweldigend en je hebt zo goed in de gaten hoe je me moet en kunt bespelen. Dan weer streng dan weer met een lach, met de fonkeling in je ogen. Ik merk dat het kinky spel me enorm aanspreekt en dat spel beheers je als geen ander (denk ik ;-)Nogmaals dank voor de ervaring die je me hebt laten opdoen. Ik heb er van genoten. Je bent fantastisch !!En er komt ongetwijfeld een volgende keer !


– G schreef:1 augustus 2015 Hoi Lynn, Mede namens mijn vriendin heel hartelijk dank voor de leuke sessie met ons 3-en. Alles was perfect tussen Adam en Eva. Groetjes, GÂ


– R schreef:18 juli 2015Hoi Lynn.
Ik wou u nog even bedanken voor de sessie van gister avond die was echt geweldig. Ik heb echt genoten het was heerlijk. Ik hoop dat u het ook geweldig vond. Ik hoop weer een keer langs te komen. Nogmaals bedankt voor een waanzinnige ervaring. Ik had er een verwachting van maar daar bent u ruim overheen gegaan. Dank u wel.Â


Michel Bschreef:5 juli 2015 om 20:19

Hoi Lynn

Vorige week heerlijk genoten van onze tijd samen. Een uur was tekort maar heb nog uren nagenoten thuis. Niet vaak meegemaakt dat iemand mij zo snel overheerst met twinkeloogjes en een strenge blik. Ik voel mij heel erg vertrouwd bij uw manier van domineren. Spannend, plagerig en no-nonsense. Ik ga graag mijn anale grenzen, eigenlijk al mijn grenzen, verder oprekken en U dienen. Ik hoop snel weer te mogen kruipen en vernederd te worden door U.
Uw slaaf in opleiding, Michel


Â

– slaaf F schreef:17 juni 2015 Geachte Meesteres LynnZelden in 25 jaar zo’n intensieve sessie met pure intensiteit meegemaakt. Ongelofelijke klasse.Verlang naar meer. Handhaaf uw klasse met al die onderdanige mannetjes, uw bewonderende slaaf F. Â


 Mets schreef:14 april 2015 

Ha die Lynn,

Nogmaals hartelijk dank voor ons bijzondere samenzijn.
Onze sessie was een kinky ervaring om van te dromen. Ik heb mijzelf nog even geknepen toen ik je voor het eerst echt zag maar je bent een prachtige verschijning. Een mooier koppie dan je van de foto’s zou durven denken, een heerlijk lichaam waar ik alleen naar kon staren.
Je wisselt dichtbij, aantrekken en afstoten heel mooi met elkaar af. Op het puntje van mijn stoel en geest gezeten.
Mijn verdere ontdekkingstocht leg ik graag bij jou af.
Mets


Lennart schreef:18 januari 2015 

Hey Lynn,

Nu twee dagen later ben ik nog aan het nagenieten van mijn eerste BDSM ervaring. Je was streng en sexy. Soms moeilijk om naar adem te happen in de facesit. Mijn gemopper ;) werd snel gesmoord door je hand. Lekker ! Je gaf mij geen ruimte maar dat was zo opwindend. Nooit gedacht dat ik zo diep zou kunnen bij een eerste sessie. Smaakt naar meer. Meer Lynn.


 Joey heeft ook een blogpost over mij geschreven, lees hier meer: http://sbscat.blogspot.nl/

 Joeysb schreef:

18 januari 2015 

Beste Lynn,

Bedankt voor de heerlijke sessie! Ik kan veel vertellen, maar er was een ding dat in het bijzonder opviel. Ik had al eerder gelezen van de twinkeling in uw ogen. Dat is dus helemaal waar. Het is duidelijk aan uw ondeugende ogen te zien dat u plezier heeft in een perverse sessie!


 slettenslaaf schreef:

3 januari 2015 

net voor de kerstvakantie had ik de gelegenheid om Lynn weer te bezoeken. Een sessie bij Lynn is elke keer een groot feest, een aaneenschakeling van hoogtepunten. Ik heb een voorkeur om als slet gekleed en behandeld te worden, vernedering in combi met perverse dingen. Ik ben vaker bij Lynn geweest en ze verrast me altijd met een geil setje om aan te trekken. Een hoerig rode body had ze voor mij uitgekozen om aan te trekken. Vooraf hadden wij via mail over carte blanche en een perverse sessie gesproken dus Lynn vroeg of ik nog een stopwoordje wilde… dat hoefde niet….

Mijn vertrouwen in Lynn is enorm groot en ze geniet er enorm van als je haar de vrije hand geeft, dan zie je haar pretoogjes groter worden. Als slaafje verdrink je in die ogen. De sessie zelf was heerlijk pervers en vernederend met o.a. Lynn champagne, ingesmeerd worden met spuug, snot, oorsmeer en stukjes fruit rechtstreeks uit haar mondje…Daarvoor had ik haar voeten, benen en schoenen moeten likken en schoonmaken..uiteraard geboeid. Vervolgens werd ik met de natte dweil schoongemaakt en mocht van geluk spreken om niet de hele emmer over mee heen te krijgen…Daarna werd ik voor het eerst gefist, wat enorm geil was om te ondergaan. Helaas geen foto dus misschien een volgende keer.

Afsluitend ging Lynn boven op mijn gezicht zitten om nog meer Lynn champagne over me heen te laten lopen. Zelfs mijn haren waren nat, super was daarna de beloning.. ik mocht mezelf voor haar bevredigen…om vervolgens alles schoon te moeten likken. Kortom een geweldige sessie waar ik dagen erna nog van kon genieten… volgende keer nog een stapje perverser Lynn

slettenslaaf X


 Joeri schreef:

22 december 2014 

Hallo Lynn,

Nogmaals bedankt voor onze geweldige allereerste sessie. Ik ben zeer onder de indruk van Uw kwaliteiten, geweldig hoe U de afgesproken aspecten in een mooie sessie verwerkt! Op naar een mooi en spannend 2015.

Tot snel,

Joeri


 Eric-Jan schreef:

17 december 2014

Beste Lynn,

Ongekend hoe zo een engelachtige verschijning in enkele minuten verandert in een no-nonsense femdom dame.
Met name het perverse spel was subliem. Spitting… Jij weet hoe je diepe verlangens tot de grens kan opvoeren.
Of eigenlijk was het je glimlach terwijl je mij te grazen nam waardoor ik mijn grens heb verlegd.
Dank!
E-J


Hans schreef:13 december 2014 

Hoi Lynn,

Je rol als militaire sergeant was onmiskenbaar goed. Pikslaag, sensueel spel, bondage (fantastisch!), spugen, alles wat ik zocht kwam aan bod maar werd nog beter omdat je net zo veel plezier had als ik.
Dat straalde je ook uit.
Die ogen van jou, je mooie slanke lijf met rondingen. Om te smelten.
Voor mij ben je de topswitch van Nederland.

Gr, H.


 Richard schreef:

3 juli 2014 

Lieve Lynn,

Nogmaals bedankt voor de heerlijke sessie. Door jouw initiatief heel anders dan wat ik in gedachten had, maar zo veel beter!
Het enthousiasme straalde in je ogen en je ging er voor de volle 100% voor.
Luiers is niet voor iedereen te begrijpen. Jij weet precies hoe je een liefhebber moet aanpakken.
Van je speciale tijgerbalsem heb ik nog wel een paar uur kunnen nagenieten……..
Binnenkort gaan we zeker weer een keer afspreken.

Liefs,

R


 Frank schreef:

26 april 2014 Lieve Lynn,

nogmaals bedankt voor de supergeile en intensieve sessie
heb er echt van genoten, het was geweldig
kan niet wachten tot een volgende keer om weer hard en pervers aangepakt te worden
heerlijk om jou sletje te mogen zijn…. je had me lekker hoerig aangekleed

liefs Frank